Warenkorb

Ihr Warenkorb ist leer.

MIFUKO TARKOITTAA TASKUA

Mifukon tuotteille on etsitty valmistajat kaupunkien pienistä työpajoista ja maaseudun naisryhmistä. Työpajamme työllistävät köyhiä tai liikuntarajoitteisia käsityöläisiä ja slummien nuoria Reilun kaupan periaatteita noudattaen.

Mifukon tuotteet ovat käsityötä. Niiden valmistus ei välttämättä vaadi tekijöiltään suuria investointeja - taitavat kädet ja tarvittavat materiaalit riittävät. Hankkimalla käsityötuotteita Mifuko tukee perinteisten taitojen siirtymistä vanhemmilta nuorille sekä auttaa käsityöläisiä investoimaan omiin työpajoihinsa sekä työllistymään kehittämällä taitojaan.

Mifuko on sertifioitu Reilun Kaupan jäsen. Lue lisää toiminnastamme ja siitä kuinka noudatamme Reilun Kaupan periaatteita:

Mifuko seisoo tukevasti Helsingin kaduilla ja Kenian maaseudun punaisena pölyävillä teillä. Yhdistämme suomalaisen suunnittelun ja kenialaisen käsityötaidon. Sana mifuko tarkoittaa swahilin kielessä taskua. Me huolehdimme siitä, että kaikki saavat taskuunsa jotakin - meidän värikkäät korimme, veikeät puulintumme ja muut sisustustuotteemme tuovat iloa sekä tekijöilleen Kenian pikkukylissä ja suurten kaupunkien sykkeessä, että käyttäjilleen kaikkialla maailmassa. Kun ostat Mifukon tuotteen, sinusta tulee tärkeä osa tätä tarinaa.